Privacy beleid

Visadesk legt zich toe op uitstekende dienstverlening aan onze klanten. Als onderdeel van onze inzet nemen wij het vertrouwen dat onze klanten en de bezoekers van onze site in ons stellen zeer serieus. Wij erkennen dat het onze verantwoordelijkheid is om uw privacy via ons privacy beleid te beschermen en om u te informeren over de manier waarop wij informatie verzamelen. Ons privacy beleid  heeft de volgende hoofdlijnen:

  • het soort informatie dat wij verzamelen als u van onze website gebruikmaakt
  • onze doelstelling voor het verzamelen van uw gegevens
  • de voordelen voor u als gevolg van het verzamelen van uw gegevens

Wij kunnen dit privacy beleid  naar eigen goeddunken wijzigen. Bij een update zullen wij het gewijzigde privacy beleid  voor uw gemak op onze site plaatsen.

Bescherming van uw gegevens

Het is van essentieel belang voor Visadesk om de persoonlijke gegevens die wij van u verkrijgen te beschermen. Hoewel er altijd een risico is verbonden aan het overbrengen van informatie via het internet, streven wij ernaar om bescherming te bieden tegen misbruik van persoonlijke gegevens die wij via onze website van u ontvangen. De data van Visadesk wordt beschermd door Secure Socket Layer (SSL) technologie. Deze technologie zorgt voor veilige overbrenging van alle data, met inbegrip van persoonlijke en creditcardgegevens. Door dergelijke maatregelen te nemen kunnen de klanten van Visadesk zich veilig voelen in de wetenschap dat hun data is beschermd als zij onze website gebruiken.

Verzamelde informatie en hoe het wordt gebruikt

Visadesk verzamelt informatie uit uw computer over uw bezoek aan onze site. De verzamelde gegevens laten ons zien welke pagina's u bezocht tijdens uw bezoek aan onze site. Dit proces stelt ons in staat om optimale diensten aan u te leveren door een op maat gemaakte surfbedrevenheid te bieden alsmede productaanbiedingen die uniek voor uw individuele behoeften zijn. Tijdens het proces waarin uw order wordt voltooid, worden de ontvangen persoonsgegevens door Visadesk bewaard en worden niet met anderen gedeeld. De verzamelde contactgegevens worden soms gebruikt om contact met een klant op te nemen wanneer dat noodzakelijk is. Deze informatie wordt nimmer verkocht of uitgeruild.  Financiële gegevens die zijn verzameld, worden alleen gebruikt om de gebruiker een factuur te sturen voor producten en diensten.

Indien u op welk moment ook uw persoonsgegevens dient te veranderen of bij te werken, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail aan infovisadesk.be.

Deze site kan links bevatten naar andere sites. Visadesk is niet verantwoordelijk voor het privacy beleid  de inhoud van dergelijke websites.

Contact met ons opnemen

Als u eventueel nog vragen over dit privacy beleid  heeft, kunt u contact opnemen met Visadesk  via e-mail aan info@visadesk.be

Disclaimer

Hoewel alles in het werk is gesteld om juiste informatie te verstrekken, veranderen de vereisten voor reisvisa en paspoorten voortdurend en kan het enige tijd duren alvorens wij van dergelijke wijzigingen op de hoogte zijn gesteld. Daarom kunnen wij niet te allen tijde volledige juistheid garanderen. De opgegeven verwerkingstijden en kosten gelden uitsluitend als leidraad en kunnen niet worden gegarandeerd. Waar 'geen reisvisum’ is aangegeven, adviseren wij dat deze informatie door de vervoerder en de betreffende ambassade of het betreffende consulaat wordt bevestigd. Visadesk adviseert dat reisvisa vóór de reis worden verkregen. Indien informatie voor reisvisa bij aankomst wordt gegeven, adviseren wij altijd voorafgaand aan de reis bevestiging van deze informatie te vragen aan de luchtvaartmaatschappij en ambassade of het Hoge Commissariaat. Reisarrangementen moeten pas worden bevestigd nadat een visum of paspoort is uitgegeven, tenzij ze specifiek voor dat consulaat zijn vereist. In dergelijke gevallen dient u afspraken voor terugbetaling te maken.

Indien u diensten op onze site koopt, zullen onze algemene voorwaarden op deze transacties van toepassing zijn.